OVERVIEW ZONES

HOME  |  WONEN IN WECHI  |  OVERVIEW ZONES

OVERVIEW ZONES

Fase 1

In totaal zullen er circa 3.500 woningen worden opgeleverd in Wechi in de komende jaren. Er zijn diverse woningtypen gepland: vrijstaande woningen, 2-onder-1 kappers, rijtjeswoningen, appartementen op meerdere verdiepingen en ook hofjeswoningen. De verschillende woningtypen worden aangeboden als huur- en  koopwoningen.  

De onderstaande zones zijn gelegen in het eerste deel van Wechi dat gebouwd zal worden: Fase 1.

 • ZONE E - DATU

  Datu is een 2-onder-1 kap woning die van alle comfort is voorzien. Het woonoppervlak is 75m2. Een open keuken die via een bar is gescheiden van de woonkamer, 2 slaapkamers, en een ruime badkamer. Datu biedt veel privacy aan de bewoners, en is een prima starterswoning. Verkoopprijs: ANG 175.000,-

 • ZONE E - INFROU

  Infrou is een fijne, compacte woning. Zeer geschikt voor young professionals en beginnende gezinnen. Deze 2-onder-1-kap geschakelde woning beschikt over 2 slaapkamers, een praktische badkamer, open-keuken concept, en een ruime woonkamer. Woonoppervlak is 89m2. Verkoopprijs: ANG 205.000,-

 • Zone A

  Deze zone komt op de kop van Wechi. Verwachting van realisatie in begin 2018. Hier zullen appartementen komen met een opvallende architectuur en een sterk, eigen karakter die deze hoek van Wechi markeert en die als eerste in zicht komen vanuit de richting van Banda’bou. Er is voor een opzet van drie vrijstaande appartementenblokken gekozen die zich in een gedraaide structuur ten opzichte van elkaar zullen bevinden. De appartementencomplexen zullen bestaan uit vier bouwlagen, met op de vierde verdieping ‘penthouses’ met uitzicht op Grote Berg en over het gehele Wechi gebied. 

 • Zone C

  In deze randzone C worden gebouwen voor commerciële doeleinden gebouwd. De zone is zeer goed bereikbaar via de verschillende voetgangerspaden in de wijk.

 • Zone E

  Zone E kenmerkt zich door een diversiteit van nieuwe modellen twee-onder-een-kap woningen met daartussen verspreid alleenstaande woningen met ieder een eigen karakter. De eerste 9 woningen zijn binnenkort gereed en de bouw van de overige woningen zal op korte termijn starten.

 • WECHI SENTRO DI INFORMASHON

  Wechi Sentro di Informashon is open voor bezoek. Ons Sales Team ontvangt u graag voor een kennismaking.

 • ZONE E - SENTEBIBU

  Sentebibu is een vrijstaande woning met een woonoppervlak van 88m2. Via de entree bereikt u de open keuken die overgaat in de woonkamer. Aan de andere zijde van de keuken is er ruimte voor een eettafel. Een gang leidt naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn geschakeld zodat er voldoende privacy wordt gewaarborgd. Met het ruime L-vorming achterterras is Sentibibu een heerlijke gezinswoning. Verkoopprijs: ANG. 220.000,-

 • ZONE E - PITA

  Pita is de favoriet van velen. Het ontwerp van deze 2-onder-1 kap woning is uniek voor Curacao. Het woonoppervlak is ca. 103 m2. Pita beschikt over 3 slaapkamers, die allemaal van elkaar zijn gescheiden door de ruime badkamer, en de bijzondere binnentuin. Een ideaal thuis voor een gezin met grotere kinderen. Verkoopprijs: ANG 250.000,- 

 • Zone B

  Zone B vormt een langgerekt lint van ongeveer 450 meter langs de Weg naar Westpunt, die tevens als geluidbuffer dient naar de wijk erachter. 

 • Zone D

  De Patiowoningen in Zone D worden omringd door publieke ruimten, verschillende pleintjes, fiets- en voetgangerspaden en schaduwrijke groenvoorziening.

 • Zone L

  Deze zone onderscheidt zich door de ontmoetingsplek waar men middels het brede voetgangersgebied, die de verschillende pleinen met elkaar verbindt, aansluiting vindt met de wijkzones D, G, J en L.

Delen

Top