Zone E

HOME  |  WONEN IN WECHI  |  OVERVIEW ZONES  |  Zone E

Zone E

Zone E kenmerkt zich door een diversiteit van nieuwe modellen twee-onder-een-kap woningen met daartussen verspreid alleenstaande woningen met ieder een eigen karakter. De eerste 9 woningen zijn binnenkort gereed en de bouw van de overige woningen zal op korte termijn starten.

De woningen liggen centraal in de eerste fase en zijn goed bereikbaar vanaf de centrale wegen. 

In Zone E worden in totaal 52 eengezinswoningen gebouwd. De woningen worden per straat gebouwd. Men koopt op papier. Zodra er in de eerstvolgende straat voldoende woningen zijn verkocht, wordt er gestart met de bouw in die betreffende straat. De bouw neemt circa 6 maanden in beslag. Alle woningen worden opgeleverd inclusief keukenblok, betegelde vloeren, badkamerinrichting en ramen. Bovendien worden de woningen geleverd inclusief zonnepanelen op de daken. Camera om de woning 24.7 te bewaken is optioneel. De prijzen variëren van ANG 175.000 tot 250.000 kosten koper. De kavels worden in erfpacht uitgegeven en variëren van 208m2 tot 470m2.

Het gebied loopt op in het hoogste punt van deze eerste fase. De woningen in deze zone hebben ook een prachtig uitzicht.

Door en langs de zone zijn zowel rustige straten als een recreatieve wandel- en fietsroute. Alle woningen hebben op eigen terrein twee parkeerplaatsen. Er is ook ruimte om te parkeren langs de straat.

Delen

Top