ZONE A MODELLEN

HOME  |  ZONE A MODELLEN

ZONE A MODELLEN

Deze zone is op de kop van Wechi. Hier staan appartementen met een opvallende architectuur en een sterk, eigen karakter die deze hoek van Wechi markeert en die als eerste in zicht komen vanuit de richting van Banda’bou. Er is voor een opzet van drie vrijstaande appartementenblokken gekozen die zich in een gedraaide structuur ten opzichte van elkaar bevinden. De appartementencomplexen bestaan uit vier bouwlagen, met op de vierde verdieping ‘penthouses’ met uitzicht op Grote Berg en over het gehele Wechi gebied. 

Elk blok bevindt zich vrij in een groene omgeving. De blokken zijn voor een goede ventilatie zodanig georiënteerd dat de oostenwind er goed op staat. Ze staan ten opzichte van elkaar gedraaid, waardoor de wind steeds vanuit een iets andere hoek binnenkomt. Tussen de blokken in is er een ingerichte tuin met recreatievoorzieningen voor de bewoners.

Er ligt een parkeerterrein binnen het afgesloten privé terrein van de complexen. Het ligt lager op de helling dan de woningen, waardoor auto's zichtbaar zijn voor de bewoners. De woningen hebben goed zicht op zowel de binnentuin als de langzaam verkeerroute langs het plangebied. Dit is Zone A, groen, leefbaar en veilig!

Delen

Top